Ако чувствате тежест, напрежение без конкретна  причина, апатия, дискомфорт, когато

...
Ако чувствате тежест, напрежение без конкретна  причина, апатия, дискомфорт, когато
Коментари Харесай

Прочисти дома си от негативната енергия с тези четири трика!

Ако чувствате тежест, напрежение без конкретна  причина, незаинтересованост, дискомфорт, когато сте си вкъщи, значи би трябвало да извършите едно главно разчистване на жилището от … отрицателната сила. Колкото и необичайно да звучи, тази сила може да е останала от някой, който е гостувал преди време. Но може да е и поради остарели и развалени предмети, които провокират безпорядък в жилището. Ето  4-те лесни стъпки да почистите негативната сила от вкъщи си.
Колкото може повече цветя в жилището
 Символно значение на пролетните цветя Символно значение на пролетните цветя
Какво символизира всяко цвете? Кои цветя съставляват обич, вяра, излекуване, загуба и шанс? Вижте цялостния лист на цветните знач...
Отличен натурален филтър за отрицателната сила могат да бъдат растенията. Трябва във всяко помещение в жилището ви да има най-малко едно растение. Можете да си изберете сами типовете. Хубаво е да заложите на нецъфтящи растения, защото не са толкоз капризни. Достатъчно е да спазвате предписанията на цветарите. Не съхранявайте изкуствените и изсъхнали цветя.  Те нямат сила и няма да ви донесат нищо позитивно. Препоръчително е да отваряте по-често прозорците и да пропускате в стаите слънчевата светлина, която е другото натурално „ почистващо средство “ на негативните сили.
Ароматите също могат да са ви потребни.
Използвайте пръчици с мирис на бял култивиран чай, с цел да прогоните отрицателното от жилището си. Ароматните клечици за горене с бяла салвия ще ви заредят с неповторимо гальовен мирис. С една клечка  обиколете всички стаи в жилището си. Продават се в редица био магазини, магазините за украса или в онлайн магазин. Според осведомени, уханието на бяла салвия спомага за понижаване на тревогата, напрежението, отстранява депресията, вдъхва ни убеденост, усъвършенства творчеството и съня.
Сами си направете благоуханен спрей
 6 растения, които би трябвало да имаш в дома си съгласно Фън Шуй 6 растения, които би трябвало да имаш в дома си съгласно Фън Шуй
Не знаем дали сте пренесли някои от правилата на Фън Шуй вкъщи, само че и да не сте, знаете, че стайните растения могат да създадат всяка...
Прекрасен мирис можете да си набавите и благодарение на някои етерични масла, а дружно с това и редица ще дойдат и позитивни трептения в дома. Маслото от роза, тамян, лавандула, пачули най-успешно пречистват отрицателната сила. Сложете вода в бутилка с разпръсквач, прибавете няколко капки от обичаното ви ароматно масло. След това напръскайте от сместа във всяка стая.
Черен турмалин
Черният турмалин е необикновен кристал, който има силата да отстранява негативната сила от жилището. Той е подобаващ за по-емоционалните хора, които мъчно претърпяват събитията. Намерете в магазините черен турмалин и декорирайте дома си с него. Може да бъде приспособен и като аксесоар и го да носите със  себе си денем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР